Lønadministration2019-05-15T11:39:14+00:00

Projekbeskrivelse

Lønadministration

Er løn og HR opgaver en udfordring?

SØNDERUP I/S, statsautoriserede revisorer, vi tilbyder outsourcing af løn og HR opgaver! Der er klare fordele ved outsourcing af lønadministration se bla. her:

Lønkursus

Fordele ved outsourcing af lønadministration

 • En fleksibel løsning for virksomheden
 • Altid personale til at producere løn til aftalte udbetalingsdatoer
 • Højt fagligt niveau med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed
 • Nyeste viden, opdatering af lønsystem herunder ændringer af Dansk Lovgivning
 • Vi tilpasser prisaftalen i forhold til antal lønsedler og firmaets behov for
  eventuelle særlige ydelser

*Prisen inkluderer – ved min. 100 medarbejdere:

 • En månedlig lønkørsel
 • Løninput leveres i aftalt format
 • Indberetning til E-indkomst,
 • herunder til- og afmelding af medarbejdere
 • Betaling via Nets Betalingsservice
 • Udsendelse af lønsedler på e-mail
 • Output i henhold til standardrapporter
 • Årlig indberetning til Danmarks Statistik

Kunderne siger

Devoteam Danmark2017-12-12T16:45:08+00:00

Devoteam Danmark

Virksomhed
Devoteam Danmark er en del af Devoteam Group med 3.600 ansatte i 20 lande. I Danmark er vi 100 ansatte med base i hhv. København og Skanderborg. Siden 1978 har vi leveret rådgivning og løsninger til mere end 1000 danske virksomheder. Vi rådgiver i feltet mellem forretning og teknologi bl.a. indenfor områderne som: it-strategi, digitalisering, it-effektivisering, procesoptimering, projekt- og forandringsledelse, it-sourcing, it-arkitektur, business intelligence, it-sikkerhed, it-governance og telerådgivning. Som løsningshus implementerer vi markedets førende løsninger til understøttelse af forretnings- og it-processer.

Baggrund
Vi stod overfor at skulle genbesætte en stilling i vores regnskabsafdeling, og valgte i den forbindelse at undersøge mulighederne for at outsource selve lønbehandlingen. Dette er hovedsaglig for i højere grad at fokusere på ”Forretningen”. Det at lave løn er en videnstung opgave der hele tiden ændre sig, m.h.t. til regler og lovgivning. Ved outsourcing skal vi som virksomhed ikke bekymre os om denne del. Valget faldt på Sønderup, da vi fandt en godt match med vores egen værdier.

Samarbejde
Outsourcingen fungerer til vores fulde tilfredshed – faktisk så godt, at vi i dagligdagen ikke føler der er tale om outsourcing, men i højere grad, at Sønderup er en afdeling udenfor huset! Det giver os stor værdi for os, at have Sønderup´s medarbejdere som sparringspartnere i dagligdagen.

Interroll Joki2017-12-12T16:45:55+00:00

Interroll Joki

Reference lønoutsourcing

Virksomhed
Interroll Joki er Centre of Excellence i Interroll koncernen, og vi koncentrerer os om tromlemotorer og kassetter. Motorerne anvendes til at drive båndene i kassediske, samt til flaskepantmaskiner i supermarkeder. I dette markedssegment, er vi den ansvarlige enhed i den globale Interroll koncern. Dette vedrører bl.a. alle tekniske udfordringer, udvikling, anvendelsesteknik, produktion og støtte til lokale oversøiske Interroll selskaber.

Baggrund
Vi har valgt lønoutsourcing for at effektivisere lønadministrationen, og for at opnå den bedst mulige ekspertise og viden. Der er altid den fornødne backup, og vi sikrer os at nye regler bliver opdateret løbende, så vores medarbejdere altid får den rigtige løn til tiden.

Samarbejde
Vi har et meget godt samarbejde med Sønderup I/S. De har stor ekspertise og erfaring.
Vi kan varmt anbefale Sønderup I/S som lønoutsourcings partner.

Produktblade

Lønadministration

Klik på ovenstående produktblad for at læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Sikkerhed

Klik på ovenstående produktblad for at læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Lønkursus

Klik på ovenstående produktblad for at læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Partnere

KMD:
Vi samarbejder med KMD A/S, og benytter deres lønsystemer til daglig lønadministration for vores kunder. KMD A/S er blandt Danmarks største it- og softwarevirksomheder, og med deres lønsystemer kan vi samle alle løn- og HR-opgaver ét sted med effektive digitale arbejdsgange.

Lessor:
Lessor er vores samarbejdspartner og vi benytter Lessor’s systemer til den daglige lønbehandling. Lessor’s lønsystemer er udviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed for at lette de administrative arbejdsgange i forbindelse med håndtering af løn.

Aditro:
Vi samarbejder med Aditro i forbindelse med nordiske løsninger. Aditro er en stor aktør i norden inden for HR og lønadministration, og har samlet mere end 200 kunder fordelt i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

SD Worx Group NV (International Payroll):
Tilbyder lønadministration i 28 europæiske lande, dels via egen virksomhed og dels via samarbejdet med Payroll Service Alliance. I Danmark er Sønderup I/S i samarbejde med SD Worx en del af Payroll Service Alliance, hvor vi håndterer lønadministration for europæiske kunder med ansatte i Danmark. SD Worx er hjemmehørende i Belgien.